Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus katrol nilon crane berkualitas tinggi kanthi macem-macem gaya lan spesifikasi kaya sing dibutuhake

Katrangan singkat:

Pulley nilon bobote ringan lan gampang dipasang ing dhuwur dhuwure. Pulley nilon derek wis akeh digunakake ing macem-macem peralatan ngangkat minangka bagean saka crane menara, kanthi bertahap ngganti pulley logam lawas kanthi kaluwihan sing khas. Pulley nilon bisa muter jinis peralatan kanggo ngganteni baja karo plastik


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian cepet

    Asal: Huai'an, Jiangsu Bahan: Nylon, PA6 / MC

    Jeneng: Elevator nilon pulley Processing: cetakan injeksi / casting sentrifugal / pemrosesan CNC

    Werna: Sampel Warna Kustom: Pembeli Ongkos

    Merek: Haida

    Injeksi: casting sentrifugal

    Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

    Gunakake kaluwihan:

    (1) Kekuwatan sing dhuwur, bisa nahan momot suwe;

    (2) Ketahanan sing apik, bisa mlengkung tanpa deformasi, tetep tetep kenceng lan nolak pengaruh sing bola-bali;

    Kapasitas pasokan

    Kemampuan Pasokan: 3000 potong katrol derek nilon saben wulan

    Kemasan lan pengiriman

    Rincian kemasan Biasane, kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, lan yen perlu, palet kayu utawa kothak. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu. Digunakake kanggo rekayasa plastik sprocket sabuk datar nilon plastik

    katrangan produk

    Bahan nilon kanthi kekuatan tinggi kanggo drajad baja, kateguhan sing apik, abrasi serap kurang lan stabilitas kimia wis misuwur. Kajaba nilon MC kanthi fitur umum bahan nilon, amarga bobote molekul, kristalisitas dhuwur, sifat mekanik kekuatan mekanik sing luwih apik banget dibanding rata-rata 1,5 kali nilon. Luwih saka plastik rekayasa umum.

    Dianggo :

    akeh digunakake ing crane, excavator, crane, crane port lan mesin abot liyane. 

    Karakteristik :

    1, kekuatan mekanik sing dhuwur, bisa ditrapake kanggo mesin skala gedhe;

    2, nganggo; pelumas awake dhewe, katrol nilon MC nyandhang urip tinimbang baja, wesi, katrol 4-5 sing luwih dhuwur.

    3, tanpa prasangka kanggo bahan ganda, produksi mesin angkat, tali kawat baja kanthi umur nyandhang 10 kaping;

    4, kanggo adaptasi karo kisaran suhu sing jembar, -40 ° C -100 ° C sing digunakake;

    5, disipasi energi, ora ana swara, operasi lancar.

    6, kanthi mandhiri, nggunakake keamanan;

    7, cahya, kerapatan baja 1/7, tembaga 1/8,1 / 2,5 aluminium, tahan korosi, ora teyeng;

    8, kinerja mesin, stabilitas dhuwur saka formulir kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan