Transfer industri kanggo ngasilake roda pandhuan nilon sing bermutu

Katrangan singkat:

Rod pandhuan nilon digunakake kanggo nuntun arah obyek linear alus kayata pipa alus, kabel baja lan tali nilon sajrone gerakan kasebut. Roda pandhuan duwe struktur katrol, lan roda pandhuan bakal ngirit tenaga kerja ing sawetara proyek utawa produk.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Asal: Huai'an, Jiangsu Bahan: Nylon, PA6 / MC

Jeneng Produk: rodha pandhuan nilon  Proses: Injeksi / Casting Centrifugal / Processing CNC

Werna: Sampling Warna Khusus: Pembeli Ongkos

Merek: Injeksi Haida: casting sentrifugal

Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk,

Kauntungan

1. Pelumas tanpa minyak, nglindhungi tali kawat baja.

2. resistensi nyandhang apik, umur dawa lan bobot entheng

 

Kapasitas pasokan

Kemampuan Suplai: Deleng ukuran tuku

Kemasan lan pengiriman

Rincian kemasan Biasane, kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, lan yen perlu, palet kayu utawa kothak. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu. Digunakake kanggo rekayasa plastik sprocket sabuk datar nilon plastik

Pelabuhan

katrangan produk

Ing tekanan normal, monomer caprolactam monomer C6H11NO digawe saka bahan alkali minangka katalis, bebarengan karo aktivator lan agen tambahan liyane kanggo nggawe monomer polimerisasi, lan langsung disuntik menyang cetakan sing digawe panas sadurunge suhu tartamtu kanggo nggawe materi Reaksi polimerisasi kanthi cepet ditindakake ing cetakan, dikondensasi dadi padhet sing padhet, banjur diproses liwat proses sing relevan kanggo entuk produk sing wis ditemtokake. Minangka salah sawijining plastik rekayasa, nilon MC "ngganti baja karo plastik lan duwe kinerja sing apik" lan serbaguna banget. Nduweni macem-macem sifat khas kayata bobot entheng, kekuatan dhuwur, pelumasan awake, tahan aus, anti korosi lan insulasi.

   (1) Ketahanan sing apik, bisa mlengkung tanpa deformasi, tetep tetep kenceng lan nolak pengaruh sing bola-bali;

   (2) Kelembapan mandhiri tahan, nyedhiyakake kinerja sing luwih apik tinimbang baja karbon besi tembaga lan laminasi fenolik ing aplikasi pelumasan tanpa minyak (utawa de-berminyak), nyuda konsumsi lan ngirit energi;

   (3) Yen dibandhingake karo logam, nilon MC duwe kekerasan sing luwih murah lan ora ngrusak bagean sing kasar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan