nyedhiyakake layanan khusus katrol nilon elevator berkualitas tinggi ing macem-macem gaya lan spesifikasi sing dibutuhake

Katrangan singkat:

pulley nilon elevator duwe kaluwihan bobot entheng lan resistensi korosi, lan bisa nglindhungi lan ngluwihi umur layanan kabel baja lan nambah umur layanan katrol.


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rincian cepet :
    Papan Asal: Huaian Jiangsu Bahan: Nylon, PA6 / MC
    Jeneng produk: nilon katrol warna: warna khusus
    Sampling: Merek Pembeli Biaya: Haida
    Kekuwatan tarik: 50% -70% resistensi Suhu: -40 ° -100 °
    Keselamatan patah: Analisis kegagalan deformasi elastis 10μ-100μ: 2800Mpa-3200Mpa
    Ukuran: disesuaikan miturut permintaan MOQ: 100 lembar
    katrangan produk :
    Yen dibandhingake karo katrol logam, pulley nilon elevator duwe kaluwihane bobot entheng lan resistensi korosi, lan bisa nglindhungi lan nambah umur layanan kabel baja lan nambah umure pulley. Perusahaan kita bisa ngasilake macem-macem spesifikasi. Klebu Φ320, Φ360, Φ400, Φ480, Φ500, Φ520 lan 10 seri roda transmisi nilon elevator liyane (roda pandhuan, rodha imbang, rodha bali tali, rodha ndhuwur mobil, roda anti tali) kanthi macem-macem spesifikasi. Ora mung ngganti produk logam sing cocog, nanging pangguna uga nyuda biaya lan nambah umur layanan kanggo kabeh mesin, lan entuk manfaat ekonomi wis apik banget
    Kauntungan:
    1Lindhungi tali kawat lan tambahake umur tali kabel kasebut. (Dibandhingake karo katrol baja, bisa nambah umur tali kawat baja 8 kali)
    2. Ora ana percikan gesekan, lan kinerja keamanan kuwat.

    Kapasitas pasokan :
    Kemampuan Suplai: 3000 potong katrol Mc Nylon saben wulan Bisa disesuaikan miturut gambar sing diwenehake dening pelanggan
    Pengepakan lan pengiriman :

    rincian pengepakan biasane, kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, yen prelu nggunakake palet kayu utawa kothak kayu. barang-barang cilik kanggo kemasan karton kemasan tas otomatis. barang sing ukurane gedhe yaiku tas kayu pengepakan kothak kayu. Sprocket sabuk datar nilon plastik kanggo teknik rekayasa sing dhuwur

    图片5






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan