Slider nilon berkualitas tinggi kanggo jinis mesin konstruksi

Katrangan singkat:

Slider nilon umume digunakake plastik teknik, kalebu meh kabeh bidang industri. Slider nilon duweni resistensi pengaruh sing apik lan tahan lemes, lan kemampuan kanggo nolak geter uga apik banget. Swara sing digawe 2 nganti 4 kali luwih murah tinimbang slider baja.


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Asal: Huaian Jiangsu Bahan: Nylon, PA6 / MC

    Jeneng produk: Proses produksi Nylon Slider: cetakan injeksi / casting sentrifugal / pemrosesan CNC

    Werna: Sample Warna Kustom: Pembeli Ongkos

    Merek: Injeksi Haida: Casting Centrifugal

    Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

    Kaluwihan lan panggunaan geser nilon

    Kaluwihan: Slider nilon minangka produk plastik sing apik banget, luwih awet tinimbang slider logam. Materi iki nduweni umur dawa lan resistensi nyandhang sing apik. Tahan nyandhang nilon luwih apik tinimbang baja. Blok slide nilon mung kudu dilumasi sapisan sajrone operasi, lan ora perlu ndhuk sekunder, sing nyuda konsumsi lan ngirit energi. Slider nilon duweni resistensi pengaruh sing apik, resistensi lemes lan resistensi geter, ketahanan sing apik, bisa ditekuk tanpa deformasi, kanthi tetep kenceng lan nolak pengaruh sing bola-bali. Swara sing diasilake yaiku 2 nganti 4 kaping luwih saka slider baja. Ngganti panggeser nilon kanthi geser baja ora mung ngirit biaya pangopènan, nanging uga nyuda tekanan polusi lingkungan.
    Gunakake: Stabilitas kimia sing dhuwur, resistensi alkali, alkohol, eter, hidrokarbon, asam lemah, minyak pelumas, deterjen, banyu (banyu segara), lan nduweni sifat ora ana ambu, ora beracun, tanpa rasa, lan bebas teyeng karat, mula akeh digunakake Panganggone bagean mekanik ing korosi anti-alkali, perlindungan lingkungan lan sanitasi, panganan, pencetakan tekstil lan pewarna nyedhiyakake kahanan sing apik banget

    Kemampuan Penyediaan:

    Deleng ukuran tuku

    Kemasan lan transportasi

    Rincian kemasan: Biasane kita nggunakake film gelembung lan kothak karton, yen perlu, palet kayu utawa kothak kayu bakal digunakake. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu

     

    image2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan