Bantal nilon kanthi ketahanan sing apik lan sifat mekanik sing apik banget

Katrangan singkat:

Bantal nilon nduweni kekerasan dhuwur, resistensi tarik dhuwur, resistensi lentur, kekuatan pengaruh lan ekstensi dhuwur. Kekuwatan kompresif bisa dibandhingake karo logam, lan kekuatan lemese padha karo level besi cor lan paduan aluminium. .


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Asal Usul materi jiangsu huaiannilonPA6 / MC

    jeneng produkProses geser Mc nilonCetakan injeksi / casting sentrifugal / mesin CNC

    warnaWerna khusus     contoPembeli biaya

    Merek: Injeksi Haida: casting sentrifugal

    Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

    Kauntungan

    1. Bisa nglindhungi sisih ndhuwur piring baja.

    2 Ringan lan gampang diganti. Ngurangi intensitas tenaga kerja Kita duwe teknisiogi lan teknisi sing duwe pengalaman kanggo ndhukung kabeh jinis profesional sing disesuaikan kanggo memenuhi syarat sing beda.

    Pambuka: Bahan nilon dikenal kanthi kekuatan dhuwur, kaku sing dhuwur, adaptasi sing apik, creep kurang, tahan aus lan stabilitas kimia sing apik. Saliyane ciri khas bahan nilon biasa, nilon MC duwe bobot molekul dhuwur lan kristalisitas sing dhuwur. Mula, kekuwatan sifat fisik lan mekanik 1,5 kali luwih dhuwur tinimbang nilon biasa, lan kekuatan mekanik dhuwur. Bisa ditrapake ing mesin skala gedhe. Tahan kanggo nyandhang lan ndhuk dhewe. Umur katrol nilon MC luwih dhuwur 4-5 kali tinimbang baja, wesi lan katrol. Tanpa ngrusak bahan kawin, nggawe katrol derek, tali tahan kawat saka tali kawat bisa ditambah 10 kali; kisaran suhu sing bisa diadaptasi bisa digunakake ing kisaran -40 ℃ -100 ℃ 5. Bisa nyedhot geter, ora ngasilake swara, mlaku kanthi lancar, lan nduweni sifat mandhiri. , Aman kanggo digunakake
    MC nilon saiki dadi bahan sing paling cocog kanggo ngganti emas non-ferrous. Iki digunakake kanthi akeh ing mesin rekayasa, tenaga listrik, minyak bumi, pertambangan, batu bara, metalurgi, pembuatan kertas, konstruksi, plabuhan, ropeway lan industri liyane kanggo nggawe katrol, slider, gir cacing, gir, lan pisau. Macem-macem bagean kayata grumbulan roda, bushes bantalan, drum, kursi katup, dering pendukung, cakram grinding, pulley bayaran, landasan menara wesi dhasar sing amba, lsp

    Kemampuan Suplai: Deleng ukuran tuku

    Kemasan lan pengiriman

    Rincian pengepakan: Biasane kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, lan yen perlu, palet kayu utawa kothak kayu bakal digunakake. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu.

    image2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan