Apa gunane nilon MC

Nylon cast minangka salah sawijining plastik teknik sing paling akeh digunakake, utamane ing aspek mekanik minangka bahan tahan nyandhang lan nyuda nyandhang kanggo ngganti logam nonferrous kayata tembaga lan paduan. Produk nilon cor 400 kilogram duwe volume praktis padha karo 2,7 ton baja utawa 3 ton tembaga. Bagéan tahan nylon cor nylon digunakake kanggo ngganti bagean tembaga asli, sing ora mung nambah efisiensi mekanik, nyuda pangopènan sing lancar, nanging uga bisa nggedhekake umur layanan kanthi loro utawa kaping telu. Mula, pethikan biaya bahan nilon cor kurang, lan pethikan kasebut kaping luwih murah tinimbang logam nonferrous. Produk utamane yaiku: gasket plastik, tabung nilon, gasket nilon, batang nilon, gir nilon, rol conveyor nilon, katrol nilon, lsp.

Ing babagan produksi, bisa digawe saka 0,2 nganti atusan kilogram. Amarga larang regane cetakan injeksi lan cetakan, panggunaan nilon cor minangka plastik teknik anyar sing dikembangake taun iki. Keuntungan luwih akeh tinimbang poliamida konvensional (nilon):

1) Kekuwatan mekanik sing dhuwur, resistensi dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, titik leleh sing dhuwur, minyak lendhut, tahan korosi lan tahan banyu.

2) Stabilitas skala apik, kanthi ciri kelancaran awake dhewe, lan ukuran ukuran ora diwatesi.

3) Regane murah, umure dawa, regane mung 50% -70% saka logam non-ferrous, lan umure umure biasane 2-3 kali luwih dawa tinimbang logam kasebut.

MC nilon duwe macem-macem aplikasi tartamtu, kayata turbin, gir, batang sekrup lan piring pandhuan geser ing mesin biasa. Ing mesin abot kayata lengen poros ing mesin pertambangan, crusher, batang sambung, lengan poros, poros ing mesin kimia, lsp. Impeller ing mesin hidrolik. Penyebar banyu ing menara sing adhem, batang piston ing kendaraan transportasi, mesin cuci lebah mesin tekanan, tangki bahan bakar, cincin kedap, lan instrumen ing industri instrumen, supaya mesin ora mlebu tank, lsp. Apa wae sing digunakake minangka bagean transmisi , bagean gaya, bagean nyuda gesekan, bagean tekanan, bagean dekorasi utawa bagean operasi, dipuji dening operator.


Wektu kiriman: Aug-05-2020