Keuntungan rod nilon MC

Batang nilon MC, uga dikenal minangka batang nilon cor, minangka jinis bahan baku cair, c6h11no, yaiku bahan baku cair, sing nggunakake bahan dasar minangka katalis. Batang lan aktivator nilon MC lan aditif liyane digawe dadi monomer supaya polimerisasi langsung menyang cetakan sing digawe panas sadurunge suhu tartamtu. Bahan kasebut polimer kanthi cepet ing cetakan lan kental menyang embrio sing padhet. Sawise perawatan proses sing relevan, bar sing wis ditemtokake wis dipikolehi. "Plastik tinimbang baja, kinerja apik banget", digunakake kanthi akeh. Batang nilon MC digawe saka piring putih, ireng, biru, ijo, krem ​​lan nilon. Rod nilon nduweni stabilitas kimia sing apik: ora kena pengaruh bahan kimia, kayata alkohol, basa lemah, tembaga, ester lan minyak hidrokarbon. Rod nilon nduweni tahan adhem lan panas banget: suhu tahan panas 80-100c, lan bisa ngetrapake kekuwatan mekanik tartamtu ing - 60C. 

Fungsi mekanik uga apik banget: lan kuwat, atose lumahing, kekuatan mlengkung lan kekuatan pengaruh lan kemuluran sing dhuwur, cocog kanggo komponen rumah tangga sing akeh, digunakake ing mesin manufaktur industri, instrumentasi, komponen listrik. Komponen, kayata bantalan, gir, impeller pompa, agul-agul kipas, gasket tahan minyak, bagian katup, omben-omben lan mesin panganan, digawe saka tahan aus, tahan pengaruh, non lem, bahan sanitasi lan non-beracun kanggo nggawe worktable, ngirim sekrup, gampang diresiki, umur dawa, efek anti jamur, lan bisa uga digunakake kanggo bahan perawatan kesehatan liyane, jeneng bushing, lsp.

Rod nilon MC duwe ketangguhan sing apik, tahan tahan, tahan minyak, resistensi gempa, kekuatan tarik lan lenturan, penyerapan banyu sing kurang lan stabilitas dimensi sing apik. Iki digunakake kanggo ngolah macem-macem bagian tahan nyandhang kekuatan dhuwur. Produk kasebut duwe macem-macem aplikasi. Yaiku plastik lan waja, wesi, tembaga lan bahan logam liyane. Iki minangka peralatan mekanik sing penting kanggo casting plastik rekayasa jembar nilon, ora nganggo bagean, dudu tembaga lan paduan, amarga kalebu peralatan. Kayata turbin, gir, bantalan, impeller, engkol, panel instrumen, poros drive, pisau lan sekrup, katup tekanan, mesin cuci, sekrup, kacang, segel, pesawat ulang-alik lan lengen klambi, konektor lengan bisa digawe saka batang nilon MC.


Wektu kiriman: Aug-05-2020