Riwayat perusahaan

Perusahaan kami didegaké ing taun 1974, minangka perusahaan nilon pertama ing China. Perusahaan kasebut dununge ing Huai'an, Provinsi Jiangsu, kutha asale Premier Zhou Enlai kanthi pemandangan sing asri. Didegaké ing taun 1974, khusus kanggo produksi produk nilon khusus kanthi sejarah luwih saka 30 taun. Kanthi dhukungan saka Institut kimia Nanjing, Institut plastik Shanghai, Institut mesin abot Xuzhou, Institut teknik plastik Huaiyin lan departemen riset ilmiah liyane, nylon cor khusus dikembangake. Xugong Group minangka pabrikan katrol nilon sing ditunjuk kanggo mesin angkat. Produk kasebut bisa langsung ngganti tembaga asli, baja cor, besi cor, paduan aluminium lan produk logam liyane.

Produk utama yaiku produk plastik rekayasa, produk bahan nilon, gasket plastik, pipa nilon, mesin cuci nilon, batang nilon, gir nilon, roller conveyor nilon, katrol nilon, slider nilon, roda bantalan nilon, piring casting nilon, bagian cetakan injeksi mobil, pasokan teknik plastik, lsp. Perusahaan duwe kekuwatan teknis sing kuat, peralatan proses canggih, peralatan produksi profesional, sistem jaminan kualitas sing sampurna lan sistem layanan purna jual sing sampurna. Wis entuk integrasi internasional liwat sistem mutu GB / T / 19001-2000 lan sertifikat M. Wis pirang-pirang taun, iki dianugerahi judhul "unit integritas kualitas Huai'an" lan "perusahaan manut kontrak lan dipercaya", lan XCMG diwenehi gelar kehormatan "integritas Jinding". Produk kasebut cocog kanggo mesin konstruksi, mesin angkat, mesin ion konstruksi, industri tenaga listrik, lapangan lift, mesin kapal port, lapangan mobil, pertambangan, manufaktur kertas kimia. Nyetak lan dicelup, minyak, pengiriman, tekstil, sepur lan industri liyane. Miturut kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan, kinerja dodolan perusahaan wis saya tambah saben taun. Produk kami ora mung ditrima ing saindenging negara, nanging uga diekspor menyang Eropa lan Amerika.


Wektu kiriman: Aug-05-2020