Slider mc umure umure dawa lan awet

Katrangan singkat:

Slider MC nilon duweni umur layanan luwih dawa tinimbang baja, lan tahan tahan 3-7 kali luwih saka baja karbon lan baja tahan karat. Koefisien gesekan yaiku sithik, pelincir awake dhewe, bahan non-ikatan, kekuatan pengaruh dhuwur, sifat mekanik komprehensif sing apik, resistensi asam, resistensi alkali, tahan korosi uyah, resistensi penuaan, resistensi suhu sithik, kebersihan, non-keracunan, lan bobot entheng . Bahan sing apik kanggo panyimpenan bahan akeh lan peralatan transportasi ...


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Asal Usul materi jiangsu huaiannilonPA6 / MC

    jeneng produkMc nilon geser  prosesCetakan injeksi / casting sentrifugal / mesin CNC

    warnaWerna khusus     contoPembeli biaya

    Merek: Injeksi Haida: casting sentrifugal

    Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

    Kauntungan

    1. Kekuwatan compressive sing dhuwur lan umur layanan sing luwih dawa.

    2. Bisa nglindhungi sisih ndhuwur piring baja saka goresan.

    Kemampuan Pasokan: Deleng volume tuku

    Kemasan lan pengiriman

    Rincian pengepakan: Biasane kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, lan yen perlu, palet kayu utawa kothak kayu bakal digunakake. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu.

    Pambuka Slider Mc Nylon

    Mc Slider nilons polimerisasi dadi kosong kosong nilon, sing diolah dadi produk rampung nganggo mesin bubut, mesin panggilingan, lan kasur osmium. Iki minangka produk teknologi tinggi sing wis dipromosikake lan ditrapake ing saindenging jagad iki. Iki minangka polimer sing duwe molekul dhuwur. Produk mekanik sing apik produk McNylon duwe kekuatan mekanik sing dhuwur, ketangguhan sing apik, resistensi pengaruh lan resistensi lemes, utamane kanthi resistensi creep, mula bisa tahan bantalan sing akeh banget suwe banget Produk McNylon kanthi ketahanan sing apik bisa ditekuk Ora ana deformasi permanen ing permukaan, sing bisa njaga kateguhan kanggo nahan fraktur sing disebabake dening beban pengaruh sing bola-bali. Iki minangka bahan sing cocog kanggo produk sing digunakake kanggo nahan beban sing gedhe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan