Tur Pabrik

Kekuwatan perusahaan

Perusahaan iki nduwe 22 pusat pemrosesan, papat mesin ukir ngolah slider, puluhan mesin penggilingan lan peralatan liyane

Mitra

Kualifikasi


´╗┐