Khusus kanggo produksi slider nilon derek kanthi pengalaman sing akeh

Katrangan singkat:

Slider nilon duwe resistensi pengaruh sing apik lan tahan lemes, lan resistensi tumrap geter uga apik banget. Slider nilon derek ngganti panggeser baja, sing ora mung ngirit biaya perawatan, nanging uga nyuda tekanan polusi lingkungan


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Asal: Huaian Jiangsu Bahan: Nylon, PA6 / MC

    Jeneng: Crane Nylon Slider Technology: Injeksi / Casting Centrifugal / Processing CNC

    Werna: Sample Warna Kustom: Panuku Biaya

    Merek: Injeksi Haida: Casting Centrifugal

    Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

    katrangan produk :

    Ing mesin konstruksi, slider meh dadi bagean sing penting banget. Contone, panggeser kanggo dhukungan saka derek truk wis digawe saka kuningan. Saiki, sawise nggunakake slider nilon MC, umur layanan ditambah 4-5 kali. MC nilon slider duwe umur layanan sing dawa lan bisa njaga kinerja pelumasan suwene sawise ngisi bahan bakar siji wektu. Sanalika, uga duwe kaluwihan tahan resistensi, resistensi geter, resistensi lemes, swara sithik, bobot entheng, rakitan sing gampang, lan resistensi nyandhang.

    Kaluwihan saka slider nilon derek

    1. Kinerja komprehensif sing apik banget, utamane sifat mekanik sing apik, resistensi pengaruh luwih apik tinimbang termoplastik umum, kayata tahan panas, resistensi suhu sithik, resistensi kimia, sifat isolasi listrik, lsp.

    2. Ringan lan gampang diganti. Ngurangi intensitas tenaga kerja.

    Panggunaan slider nilon derek: bagean tahan nyuda lan ngatasi stres ing mesin, instrumen, mobil, lsp.

    Kemampuan Suplai: Deleng volume tuku

    Kemasan lan transportasi

    Rincian kemasan: Biasane kita nggunakake film gelembung lan kothak karton, yen perlu, palet kayu utawa kothak kayu bakal digunakake. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan