Produksi profesional bagean injeksi otomotif kanthi kualitas terjamin

Katrangan singkat:

Bagian plastik otomotif, yaiku aksesoris produk sing digawe saka plastik ing mobil. Bahan-bahan plastik akeh digunakake ing mobil. Antarane, bagean awak lan bagian njero umume wis umum, lan bagian njero paling akeh.


  • Bahan: nilon
  • Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk
  • layanan: Ngatur miturut gambar
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Bagian injeksi otomotif

    Asal Usul materi jiangsu huaiannilonPA6 / MC

    jeneng produkBagian injeksi otomotif

    prosesCetakan injeksi / casting sentrifugal / mesin CNC

    warnaWerna khusus     contoPembeli biaya

    Merek: Injeksi Haida: casting sentrifugal

    Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

    Kaluwihan saka bagean plastik otomotif

    (1) Bobot entheng

    Salah sawijining kaluwihan sing paling penting saka bahan otomotif polimer yaiku bobot entheng lan kekuatan sing dhuwur. Amarga proporsi rata-rata macem-macem plastik mung 15-20% saka baja biasa, uga luwih entheng tinimbang kayu biasa. Fitur iki khusus nguntungake kanggo mobil gedhe mewah, sing bisa nyuda bobot awak.

    (2) Sipat fisik lan kimia sing komprehensif

    Keuntungan liyane saka bahan otomotif polimer yaiku duwe macem-macem fungsi lan bisa digunakake ing acara-acara khusus. Plastik nduweni sifat insulasi sing apik, tahan karat sing apik, resistensi penuaan, resistensi nyandhang lan resistensi scrub sing apik, kinerja anti banyu lan sifat mekanik, sifat ikatan sing apik, lan diproses dadi macem-macem jinis Trims interior lan eksterior otomotif sing mbutuhake macem-macem kinerja lan fungsi.

    (3) efek dekorasi sing apik banget

    Keuntungan sing paling penting saka bahan otomotif polimer yaiku efek dekorasi sing apik banget. Bisa diolah dadi produk kanthi bentuk kompleks lan macem-macem warna sekaligus, lan kadhang kala kudu dicithak, direkam, dipasang, dilaminasi, lan diwarnai. Diproses dadi gambar, pola lan pola sing realistis banget, sing bisa niru kayu alami, logam, Tekstur kulit kewan uga bisa dihiasi, direkam, nganggo perak, dilapis, lsp

    (4) Kinerja pangolahan sing apik

    Amarga plastisitas bahan polimer lan kompatibilitas sing apik karo bahan liyane, komponen bahan sing beda bisa digunakake, kanthi bantuan macem-macem mesin proses cetakan modern, liwat ekstrusi, cetakan injeksi, kalender, cetakan, cetakan jotosan Bisa diolah dadi mobil polimer bahan kanthi macem-macem wujud, beda sifat, warna lan fungsi liyane kanthi cara liyane, kayata ekstrusi langsung menyang pipa, profil, piring, injeksi menyang produk kanthi macem-macem bentuk, nggawe film, lan liya-liyane. Uga bisa digawe kanthi macem-macem warna , interlayer, hollows, sisipan lan produk liyane miturut kabutuhan. Uga bisa diproses sekunder miturut syarat, kayata ngowahi, doyo, nglereni, ngelas, lan leleh panas saka produk mekanik. , Saw kadhemen, senyawa lsp.Kemampuan Pasokan: Deleng volume tuku

    Kemasan lan pengiriman

    Rincian pengepakan: Biasane kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, lan yen perlu, palet kayu utawa kothak kayu bakal digunakake. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan