Babagan Kita

Pangembangan web & pemasaran

Kita minangka studio desain sing percaya karo kekuwatan desain sing hebat.

Pengalaman sing sugih

Nduwe pengalaman luwih saka 30 taun

Kualitas dhuwur

Perusahaan duwe kekuwatan teknis sing kuwat, peralatan proses canggih, peralatan produksi profesional sing maju lan sistem jaminan kualitas sing lengkap.

Layanan Kualitas

Perusahaan kasebut mesthi negesake kabijakan kualitas "kepuasan pelanggan yaiku nguber Haida sing abadi.

Profil perusahaan

Perusahaan kami didegaké ing taun 1974 lan minangka perusahaan nilon pertama ing China. Wis spesialisasi ing pangembangan lan produksi produk nilon khusus proses I kanggo luwih saka 30 taun. Kanthi dhukungan saka Institut Kimia Nanjing, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Institut Plastik Shanghai, Institut Plastik Teknik Huaiyin lan departemen riset ilmiah liyane, nylon cor khusus digawe. Perusahaan saiki nyakup area 120 hektar, area pabrik 48.000 meter persegi, aset tetep luwih saka 100 yuta, lan uga ngenalake kabeh peralatan produksi canggih domestik. Produk kasebut cocog kanggo ngangkat mesin, mesin konstruksi, industri tenaga listrik, lapangan lift, lapangan mobil, pertambangan, pembuatan kertas kimia. Bidang industri kayata percetakan lan pewarnaan, minyak bumi, pengiriman, tekstil lan sepur.

Pengalaman
Area tanduran

Perusahaan duwe kekuwatan teknis sing kuat, peralatan proses canggih, peralatan produksi profesional canggih lan sistem jaminan kualitas lengkap lan wis lulus sertifikasi sistem mutu GBT / 19001-2000 kanggo nggayuh integrasi internasional lan nggawe perusahaan luwih apik ing manajemen ilmiah lan standarisasi tingkat anyar, Perusahaan kasebut mesthi negesake kabijakan kualitas "kepuasan pelanggan yaiku nguber Haida sing abadi", tundhuk kontrak, nggawe kepuasan pelanggan, perbaikan terus-terusan, lan nggayuh level maju ing industri. Produk perusahaan didol ing luwih saka 20 provinsi, kotamadya lan wilayah otonomi ing saindenging negara. Produk kasebut ditampa kanthi apik dening pangguna lan duwe reputasi dhuwur. Haida mesthi nindakake manajemen terjemahan sing ketat, kualitas sing bisa dipercaya, lan layanan berkualitas tinggi kanggo bisa kerja bareng karo kabeh lapisan masyarakat kanggo nggawe masa depan sing luwih apik.