Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus katrol nilon Mc berkualitas tinggi ing macem-macem gaya lan spesifikasi sing dibutuhake.

Katrangan singkat:

katrol nilon mc minangka aksesoris crane menara wis akeh digunakake ing macem-macem peralatan ngangkat, kanthi bertahap ngganti pulley logam lawas kanthi kaluwihan sing unik. Pulley nilon bisa muter pelumas dhewe kanggo ngganteni baja karo plastik


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian cepet

Papan Asal: Huaian Jiangsu Bahan: Nylon, PA6 / MC

Jeneng produk: Katrol nilon pemrosesan crane port: cetakan injeksi / casting sentrifugal / pemrosesan CNC

Werna: Sampel Warna Kustom: Pembeli Ongkos

Merek: Haida

Injeksi: casting sentrifugal

Ukuran: disesuaikan miturut panjaluk

Gunakake kaluwihan:

1 Ringan lan konstruksi sing trep.

2. Anti karat lan insulasi.

3. Nyuda gangguan lan geter sajrone digunakake.

 

Kapasitas pasokan

Kemampuan Suplai: 3000 potong crane nilon kanggo crane port saben wulan

Kemasan lan pengiriman

Rincian kemasan Biasane, kita nggunakake film gelembung plus kothak karton, lan yen perlu, palet kayu utawa kothak. Barang cilik dikemas ing tas nutup + karton. Barang gedhe dikemas ing kanthong kayu + kothak kayu. Digunakake kanggo rekayasa plastik sprocket sabuk datar nilon plastik

katrangan produk 

Bahan nilon kanthi kekuatan tinggi kanggo drajad baja, kateguhan sing apik, abrasi serap kurang lan stabilitas kimia wis misuwur. Kajaba nilon MC kanthi fitur umum bahan nilon, amarga bobote molekul, kristalisitas dhuwur, sifat mekanik kekuatan mekanik sing luwih apik banget dibanding rata-rata 1,5 kali nilon. Luwih saka plastik rekayasa umum.

Karakteristik :

1, kekuatan mekanik sing dhuwur, bisa ditrapake kanggo mesin skala gedhe;

2, nganggo; pelumas awake dhewe, katrol nilon MC nyandhang urip tinimbang baja, wesi, katrol 4-5 sing luwih dhuwur.

3, tanpa prasangka kanggo bahan ganda, produksi mesin angkat, tali kawat baja kanthi umur nyandhang 10 kaping;

4, kanggo adaptasi karo kisaran suhu sing jembar, -40 ° C -100 ° C sing digunakake;

5, disipasi energi, ora ana swara, operasi lancar.

6, kanthi mandhiri, nggunakake keamanan;

7, cahya, kerapatan baja 1/7, tembaga 1/8,1 / 2,5 aluminium, tahan korosi, ora teyeng;

8, kinerja mesin, stabilitas dhuwur saka formulir kasebut.






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Cara njamin kualitas produk?

    Kita duwe puluhan taun pengalaman produksi, peralatan produksi profesional, lan instrumen uji coba。

    Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

    Ndhukung macem-macem spesifikasi lan macem-macem warna kustomisasi, bisa menehi gambar, kita bisa langsung ngasilake

    Kepiye tahan luh

    Kekuwatan kompresi dampak tambah lan ngluwihi nilai lembah udakara 2 yuta. Ing wektu iki, konten saya tambah lan pengaruh meksa pengaruh mudhun. Iki amarga rantai struktur molekul mblokir efek kristalisasi ringan, saengga ana wilayah amorf sing gedhe ing makromolekul biologis, sing bisa nyerna lan nyedhot energi kinetik sing gedhe.

     

     

  • Produk sing gegandhengan